onsdag 22. februar 2012

Spennende debatt

Tirsdag 21.02 var det paneldebatt på Nordahl Grieg Videregående skole i sammenheng med fremtidskonferansen 2012. Dette var en spennende debatt mellom AUF - leder Eskil Pedersen, advokat Einar Drægebø, Gard Steiro (BT),  Marius Tetlie (VG), Kjetil H. Dale og Dyveke Buanes (TV2). Lederen for debatten var Hilde Sandvik fra BT.


Selv om det var mer en samtalen enn en debatt, noe debattdeltagerene hadde fått beskjed om på forhånd, kom det frem mange bra meninger under fremtidskonferansens paneldebatt. Selve hovedtemaet som ble tatt opp var hvordan ulike medier håndterte terrorangrepet den 22. juli, noe elevene tydlig fant interessant.

Hver og en av debattdeltagerene forklarte hvor de befant seg, hva de holdt på med og hvordan de håndterten den grusomme hendelsen 22. juli. De fortalt også om hvordan det påvirket dem selv og mediet de jobber i. 

Elevene var engasjerte og fulgte nøye med på debatten, som varte i rundt en og en halv time. Det var tydelig at dette var noe de interesserte seg for, og at de var glad for at slike personligheter kunne komme til skolen under et slik arrangement. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar